Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 11:01 - Хляб и зрелища - възход и падение на мутренския феодализъм по българските земи през 21 век
Автор: nestinar Категория: История   
Прочетен: 5339 Коментари: 4 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Уж някак случайно се концентрираха много събития по новините през последните седмици. Нароченият за кокаинов крал на България – люлински тарикат Таки, го хванаха на калъп с руската му любовница в Дубай. Братя Галеви някак си неочаквано ги осъдиха, обаче пък те съвсем неочаквано избягаха и въпреки, че съгражданите им ги виждат всеки ден в Дупница, а МВР с 70 хил. полицаи не успява да ги намери. Митьо Очите рони крокодилски сълзи от затворническата килия ала капитан Петко. Брендо - "май-френдо" го нарочиха за кокаинов император на Европа с годишен брутен продукт от 18 млд. лева (за 40 тона годишен трафик на кокаин -при три дози от грам и цена на дребно за доза 150лв.) чак Карл Велики му завидя от гробницата си Ахен, като слушаше Цветанов. Европейската комисия демонстрира, че контролира положението с кризата в Гърция – гърците все още само бият германците, като ги срещнат по улиците, а не ги бесят. Ловешкият вожд и бащица на емблематичния партизански град го подведоха под отговорност за кражба на ДДС, а той се опита да контрарекетира властта, като оттегли финансовата подкрепа за зрелището на Северна Централна България – българските оранжеви лалета - “Литекс”. Разбирайте „Спирам подкрепата за основните зрелища във феодален район „Северен централен”. От европейската комисия и актуалните тукашни колаборационисти обаче са прецениха, че вакумът успешно ще се запълни от отбори като „Челси”, настоящото европейско първенство по футбол, както и от нашумели фотомодели и доместик вилиджър сериал звезди като Диляна Попова.
И няка си на фона на това бащицата Боко при едно от поредното си посещение в Брюксел (където редовно го привикват да му дърпат ушите) ни дари с поредната си логикоубийствена мисъл, че видиш ли той(считай България – да не забравяме все пак - „L’Йtat, C’est Moi”) винаги е бил против всякакво увеличаване на данъчното бреме (явно намеквайки за продясната ориентация на ГЕРБ), но специално за данъка за облагане на финансовите транзакции бил на 100% „За”. И това ако не е класическа демонстрация на понятието „nonsense”? Тази риторика силно ми напомня речите и начина на мислене на Буш Втори (ах, защо не сме се сетили за Боко – Тато 2?) как ръководената от него нация винаги е за мира и благоденствието, но точно в този конкретен случай няма нищо против от една малка небрежна „шок и ужас” бомбардировчица, от която има няма ще загина някакви си 2-3 милиона деца (иракски/виетнамски + още от около 50 нации). Важното е да открием, че докато копаем за биологично оръжие се натъкваме на богат кладенец с петрол и така иначе сме се потрудили и давали пари за бомби, хайде сега с новодемкратично избраното-сложено правителство на новоосвободените туземци да си сключим една многогодишна заробваща концесийка, на корупционна основа. А, какво няма ли пари и инфраструктура да подържат клаузите на договора? Ами, няма проблем, ще им уредим едно заемче от МВФ с лихвен план „зароби правнуци +”...Какъв очарователен НСР:)
Но къде се вписват нашите крими-герои в картинката, рисувана от световните гангстери-банкстери, облечени в костюми и тъмните им водачи от Илюминати?
Първата вълна на рекетъорите-щурмоваци с бухалки дойде и си замина за период от около десет години (1994-2004г.). Те свършиха своята работа при разработването на финансовите пазари като застраховането например. След това систематино бяха сваляни като зрели круши от невидимите си господари.
На тяхно място дойде втората вълна на „добре облечените бизнесмени” - те в по-голяма степен бяха усвоили изкуството на мимикрията и двойната игра, каквато по същността си е организираната престъпност. Но и тяхното време трябва да отмине особено в сферата на кражбите на ДДС-то - хитрият механизъм, който измисли Гаргамел Костов, за да замени рекета с друга по-невидима и същевременно по-ефективна система за кражба на народа (По неофициални данни ДДС мафията бърка в джоба на обикновения българин всяка година с около 5-6 милиарда лв., което си близо една шеста от брутния национален продукт).
image

Така след първата вълна от звездното мутро-поколение идва ред и на втората. Сега обаче те ще си заминат по- цивилизовано. Няма да има крушуми и локви от кръв – не е демократично да ги приключваме по този начин както се изказваще Бащицата –
http://www.youtube.com/watch?v=A6j6tDX3Niw.
Сега агонията няма да е толкова брутална, но за сметка на това ще бъде далече по-унизителна – дълги нервотрошащи съдебни процеси или позорно изгнание и преследване в чужбина( и на Троцки не му е било лесно :) ).
Каква е истинската причина за целия този ченгеджийски театър?
На банкстерите от Западния кабал им трябват все повече парични ресурси,  http://alchemicaltechnologies.blogspot.com.es/2012/04/mind-control-btv.html
за да крепят рекетъорския си петролен

долар- http://alchemicalshots.blogspot.com.es/2012/06/blog-post.html

и да развиват тайните си милитаристични проекти. Ето защо така жестоко натискат националните правителства на неоколниални бананови републики като нашата за арести на локални играчи в трафика на наркотици и финансовите престъпления на „белите якички”(крадци на ДДС например). Идеята е не да се предотварти този вид дейности, а те да се консолидират и паричните потоци да потекат в още по-големи обеми в техните ръце.
Например в случая с ДДС-то открадваният вътрешен финансов ресурс трябва да влезе в държавния бюджет и след това да се пренасочи навън под формата на плащания на новосъздаден дълг чрез държавни облигации, емитирани на международните пазари.
При трафика на кокаин "ЦРУ" иска лъвския пай на вноса в Европа и от агенцията не са съгласни да делят с разни люлински и илиянски тарикати.
(P.S. Повече за истината за наркотиците в България може да прочетете тук.)
Шепнейки послушно мантрите на Eвропейската комисия и на задокеанските си благодетели в тази насока, Тато Втори обаче не разбира, че след дребните мутро-феодали и местни владици в жертва ще бъде пренесен и племенния вожд. Подобно на прословутия Версенжеторикс, който първоначално е съюзник на Гай Юлий Цезар. В последствие, когато първият започва да става нефункционален, римляните внезапно се сещат, че в подчинените на гала земи варварски се изгарят деца за жертвоприношения. Римският пълководец използва тези сведения като блестящо оправдание, за да плени и прати Версенжеторикс на унизителен съд и последваща екзекуция.
image
Подобен сценарий ще се разиграе и в България, когато му дойде времето. Изведнъж Нечие амфетаминово минало ще изплува от грамитата на ЦРУ не само в „Уикилийкс”, но и на бюрото на някой прокурор в страна, на която България не е в позицията да отказва да изпълнява съдебните поръчки.
Воден от фрапантното си его и селско-мутренска наивност Негово Височество въобще не се усеща, че вече отива там, където отидоха невзрачните му предшественици като Жан Валжан и Фил Димитров - в килера на презрените мекерета. По-лесно е обаче да се чете „Винету”, а не „Bello gallico”. Лошото е, че в този случай килерът може да е заменен от килия...От друга страна може би Буш Втори не лош съкилийник...
image



Гласувай:
16



1. penchoan - Братя Галеви са отдавна в престъ...
29.06.2012 21:55
Братя Галеви са отдавна в престъпния бизнес. Ако бяха осъдени и затворени, можеха да извадят много неудобни факти за управляващите от ГЕРБ и далаверите на Борисов. Затова трябваше да бъдат или убити, или да им се даде възможност да емигрират.
цитирай
2. nestinar - Братя Галеви са отдавна в престъ...
29.06.2012 22:16
penchoan написа:
Братя Галеви са отдавна в престъпния бизнес. Ако бяха осъдени и затворени, можеха да извадят много неудобни факти за управляващите от ГЕРБ и далаверите на Борисов. Затова трябваше да бъдат или убити, или да им се даде възможност да емигрират.

Съгласен!
цитирай
3. ok3223 - Брависимо!
30.06.2012 19:16
Материалчето е чудесно.
Време е всеки да си получи заслуженото с...лихвите
Разбира се, и както си е редно, за огромни заслуги към кукловодите и не заслуги и мародерство към хала на българския народ, с полагаемите тлъсти бонуси.
Долу полицейската хунта! Да живей България!
.
цитирай
4. kostadin - Понякога с отваря клапана задържащ ...
01.07.2012 17:05
Понякога с отваря клапана задържащ тайните по две причини :
- Да се подлошжи динена кора под евентуален противник
- Да се задоволят хората в искането им да видят човечеството велико
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nestinar
Категория: Други
Прочетен: 1210282
Постинги: 382
Коментари: 1139
Гласове: 2614
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031