Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2015 23:50 - Трудности при подвижните знаци!
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 6573 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какво очаква подвижните знаци!
Силва Дончева  24 април 2015

За родените в първите половини на подвижните знаци; Близнаци – Стрелец; Дева - Риби настъва един все по-труден период. Той ще продължи поне още 18 месеца.

Добре е да внимават  и да не се отпускат всички родени между:

- 23 август и 7 септември – под знака на Дева.

- 22 май и 7 юни –  под знака на Близнаци

- 20 февруари – 8 март –  под знака на Риби

- 23 ноември – 7 декември –под знака на Стрелец

 Много от тях, особено тези родени в началото на посочените периоди са усетили вече някои притеснения  и проблеми, но истината, че този период е продължителен. Към настоящите конфигурации на Нептун и Сатурн, след 12 август 2015г. ще се прибави и ново, също напрегнато влияние, това на Юпитер.

1.Месец септември 2015г. ще е доста натоварен за родените около 28 май, както и до 1 юни, под знака на Близнаци. Пред тях има голяма опасност да бъдат измамени, да имат неприятности с договори, ще се сблъскат със здравословни неприятности и проблеми с по-възрастни хора, включително и ако те са такива. През цялата зима на 2015 - 2016г. ще има доста напрежение в работата. Някои ще загубят работата си. Тази перспектива през пролета на 2016г. започва да се очертава  и пред родените в първата седмица на месец юни до 7 юни.

Всички те трябва да са готови да загърбят старите неща в живота си; методи на работа, дори самата работа в настоящия и вид, стари възгледи и навици. Това е период на хаос, опасност от мързел, недоглеждане на нещата, мечтания и илюзии, които няма как да се сбъднат. Това може да бъде причина за много страдания във взаимотношенията в семейството и в договорните отношения.  Добре е да се внимава с какви хора се работи, често могат да бъдат напълно неподходящи и дори напълно нелоялни. Здравословните неприятности са също следствие от този сблъсък на вътрешен, а по-късно и на външен план.

2.Родените в края на ноември и началото на декември трябва да са особено предпазливи за здравето си. Следващите 18 месеца са един период на остаряване. Мерките трябва да бъдат насочени към съединитената тъкан в организма; стави, хрущяли, кожа, целия скелет. Завишена е опасността от травми, налице е цялостна тенденция към проблеми в костно-ставния апарат. Зъбите също са обект на особено внимание в такива периоди. Необходма е повече топлина и движение по възможност. Не на последно място може да се попадне и на погрешно лечение или да се задълбочат вредните начини на живот; отравяния, опиати, храна, лекарства, отпуснатост.

Родените под знака на Стрелец също могат да бъдат обект на юридически проблеми, на измами и неточност в отношенията, на опасност от неглижиране на някои детайли в работата или ежедневието, които да костват след това доста неприятности. Това е период, в който трябва максимална концентрация и мобилизация. Поради мързел и небрежност това обикновено не се случва в реалността. Често се попада и на такива хора; безотговорни, мързеливи, пианици, лъжци.

3. Родените в края на февруари и началото на март, под знака на Риби също вече чувстват негативното влиние на преминаващите към тези позиции тежки планети. За съжаление и следващите 18 месеца са под тези влияния и постепенно обхващат и родените в началото на март. 

Ще са налице доста затруднения в работата, възможна дори загуба на настоящата работа. Тенденция към сериозни неприятности с по-възрастни хора. При такива аспекти личното здраве е също доста уязвимо. Голяма е опасността от падания  и травми, тъй като Нептун е в собствения си знак на Риби и съчетанието със Сатурн, което започна от началото на годината и ще продължи доста време и ще води до такива шокови моменти и дори клинични ситуации.   

В този период родените под знака на Риби трябва да внимават и за всичко, което консумират; лекарства, опиати, цигари, наркотици. Рязко ще се засилят тенденциите към лежерното отношение към тези навици и задълбочаването им. Това ще отрови организма  и ще тласне много от родените под този чувствителен знак към алерги, астма, бронхопатии; всякакъв вид задушаване. Черният дроб също ще е доста потърпевш. Чисто емоционалното състояние също ще е доста по-скоро депресивно. Необходими са движение,  повече контакти и топлина.

Родените под този знак могат да използват преминаването на Нептун и по един по-духовен начин, тъй като това е планетата, свързана с благотворителността, социалните проекти, бедните и нуждаещите се. Риби са символът на Христос. Разбира се, винаги трябва да се внимава да не се изпадне и във вътрешни илюзии и заблуждения и ситуацията да стане по-тежка отпреди. Наивността също може да доведе до жестоки измами и разочарования.   

Тези, които ще учат есилено или ще се явяват на изпити ще са изключително разсеяни и трябва да положат огромни усилия, за да не допуснат малки, но фатални грешки.

Пролетта на 2016г. е изключително тревожна в много отношения за родените в първата седмица на март.

4. Родените в края на август и началото на септември също са под натиск от известно време, като това ще се засилва и през следващите 18 месеца.

Много често тези хора  ще са обект на измами, неточност, илюзии, преекпониране на надеждите, нереалистичен оптимизъм. Те имат и ще имат разочарования в личен план, трябва да пазят вързките и отношенията в семействата си. Ще възникнат юридически пробелми, могат да се появят трудности при покупко-продажби, пътувания, транспортни начинания. Ще се срещат с информация, която ще отвори подозрения за некоректност и неточност, дори вероятна измама. Привличане на некоректни, болни, психически неуравновесени, измамни хора. Могат да бъдат и в собственото семейство, което ще изисква особени грижи и усилия за решаване на ескалиращите проблеми. 

Учениците и студентите ще са доста объркани, въпреки че някои от тях ще успеят. Това обаче ще е доста трудно и сякаш на магия. Въпреки педантичната си природа родените под знака на Дева между 25 август и 7 септември ще са по-разсеяни, по-мързеливи и по-неконцентрирани в следващата година и половина. Това ще бъде сериозен тест за още по-голямо съвършенство в детайлите. Затова ще са необходими много усилия във всяко направление.

Родените под знака на Дева в посоченото време е добре да внимават и относно работата си. Да бъдат готови за промени и новости. Това е време на развитие чрез изпитания и трудности. Старото няма да работи вече, ще са необходими нови опитности.

Разбира се това ще се отрази и на здравето. Добре е да се внимава за количеството и качеството на това, което се консумира. Ще има крайности; преяждане и глад /дори някакъв вид детокс!!/, след това погрешни методи и храни и напитки. Организмът ще е в тотално объркване от всичко това. Родените в началото на септември ще трябва да бъдат особено бдителни през пролетта на 2016г.       









Гласувай:
5



1. stroyanovden - Благодаря! Надявам се да сподел...
25.04.2015 21:12
Благодаря! Надявам се да споделитепромените и времето им когато то настъпи и за останалите подвижни знаци
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1976011
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019